15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://ofden.com 300

Waarschijnlijke Onbedoelde MSG-effecten Zoals Uitbraken Van BPH-symptomen

Waarschijnlijke Onbedoelde MSG-effecten Zoals Uitbraken Van BPH-symptomen

Mononatriumglutamaat, extra algemeen bekend als MSG, wordt in aanmerking genomen vanwege de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) als een GRAS (vaak erkend als onschadelijk) voedsel. Hierdoor zul je vrijwel zeker kijken naar voedingsmiddelen die MSG bevatten om geen nadelige invloed op je welzijn te hebben. Niettemin heeft de FDA erkend dat MSG vandaag misschien problemen veroorzaakt voor bepaalde mensen, samen met astmapatiënten en mensen met een zeer lage tolerantie voor mononatriumglutamaat.

Naast de erkenning van de FDA dat dit additief een impact op de hierboven beschreven individuen, anderen vinden dat MSG de destructieve impact op een groter percentage van de bevolking heeft.

Sommige wetenschappelijke onderzoekers (zoals Russell Blaylock, schrijver van een reservaat met de titel “Excitotoxins the Style that Kills”), hebben een betere samenhang gezien tussen MSG-gebruik, met name in porties van 3 gram of zelfs meer en schadelijke wellness-consequenties.

Verergering van gezondheids- en fitnesskwalen, samen met BPH-symptoomopflakkeringen

Hoofdpijn, inclusief migraine
Misselijkheid
Duizeligheid / tinnitus
Coronaire hart onregelmatigheden
Verbeterde algehele lichaamswarmte of overmatig zweten
Poriën en huiduitslag
Gevoelloosheid / tintelingen
Verbeterde of intense dorst
Lethargie of slaperigheid

Verdere significante zorgen over welzijn door wetenschappers zoals Blaylock, bestaan ​​uit

Epileptische aanvallen
Mind cell Levensverlies
Geestverwonding
Allergiesymptomen
Hoofdpijn
Slagen
Hypoglykemie
Geestentumoren
Depressie

Robert Rosenthal, die werd gediagnosticeerd met behulp van een vergrote prostaat, was in staat de opvlammingen van zijn goedaardige tekenen en symptomen van prostaathyperplasie (BPH) te volgen. Rosenthal ontdekte dat voedingsmiddelen die MSG bevatten de pijnlijke tekenen en symptomen van zijn BPH leken te veroorzaken. Door individuele voedingsmiddelen samen met andere triggers af te wenden, was Rosenthal in staat de uitbraken van zijn vergrote prostaatsymptomen te beperken. Dit kan de onware waarneming geven dat MSG net zo onschadelijk is als andere items op die checklist, zoals zout, peper en azijn. Als u lijdt aan een van de eerder genoemde nadelige resultaten, bekritiseer dan wat u consumeert, neem contact op met uw arts en overweeg voedingsmiddelen met MSG uit uw dieet te snijden.

Waarschijnlijke Onbedoelde MSG-effecten Zoals Uitbraken Van BPH-symptomen

Share:
Category:Voetverzorging
PREVIOUS POST
Voetschimmel Remedy – Hoe Voetschimmel Uit Te Roeien
NEXT POST
Behandel Hamerteenvervorming En Lijkt Verbeterd

0 Comment

LEAVE A REPLY