15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://ofden.com 300

Diabetesproblemen Gekocht? Begin De Arts Regelmatig Te Bezoeken Om Voetamputaties Te Voorkomen

Diabetesproblemen Gekocht? Begin De Arts Regelmatig Te Bezoeken Om Voetamputaties Te Voorkomen

In de Verenigde Staten krijgen elk jaar ongeveer 70.000 amputaties. Bijna vijftig procent van dergelijke amputaties wordt uitgevoerd op diabetici. Deze cijfers lijken op te lopen. Zelfs recente medische vooruitgang heeft dit patroon al niet kunnen vertragen.

Er zijn enkele vroege waarschuwingssignalen voor voetproblemen bij diabetici. In veel omstandigheden kunnen zweren van de voet worden waargenomen voordat amputaties nodig zijn. Als deze voetzweren voldoende vroeg worden gevangen, worden veel van die amputaties vaak voorkomen. Het kan van cruciaal belang zijn om een ​​superieure medische behandeling te krijgen om goed voor jezelf te zorgen als je uit de buurt van voetamputaties wilt blijven.

Plan voetcontroles krijgen

Wanneer je naar de arts, u moet uw voet laten controleren boven. Dit kan helpen om voetzweren vroeg in de procedure op te vangen. Uw arts bevat een gloeidraad die hij tegen uw voet zal drukken. Hij zal controleren of u de hoeveelheid kracht (ongeveer 10 gram) kunt voelen die nog van uw voet wordt ingedrukt.

Uw zorgverlener test eigenlijk hoe goed de zenuwen als onderdeel van uw voeten nog steeds werken. Als ze echter delicaat zijn, zijn je tenen vrijwel zeker prachtig. Niettemin, als je het gevoel in je voeten hebt verloren, heb je een zweer. Op zijn minst heb je eigenlijk een grotere kans om een ​​maagzweer te krijgen.

Misschien wil je je eigen persoonlijke tenen regelmatig controleren. Voor iedereen die moeite heeft om stress van je voet te voelen, moet je een afspraak maken om naar je arts te gaan.

Zorgen voor je voeten onder artsen Bezoeken

Voetzweren meestal sorteren als een resultaat van zowel voortdurende kracht of onverwachte kracht van de grote omvang. Hieronder worden zeven dingen weergegeven die u routinematig kunt uitvoeren om de voeten in fantastische kwaal te houden:

1. Kies elke dag een gedetailleerde kijk op je voeten. Als je algemene flexibiliteitsproblemen hebt, ga dan zitten voor een spiegel.

2. Zet vaak bescherming in je tenen op, omdat het verlies van gevoel aan de voeten ertoe kan leiden dat je je voeten zeker pijn doet zonder emotie.

3. Draag sneakers die perfect passen om te voorkomen dat je blaren krijgt waarvan je je misschien niet bewust bent.

vier. Beschikken over een handvol verschillende paren schoenen die u kunt draaien om blaren te voorkomen.

5. Als je nieuwe onthullingen aanbreekt, pas dan op dat je ze niet meer dan twee of drie verschillende uren tegelijk draagt.

Share:
Category:Voetverzorging
PREVIOUS POST
Waarom De Beste Pasvorm Van Essentieel Belang Is
NEXT POST
Voetschimmel Remedy – Hoe Voetschimmel Uit Te Roeien

0 Comment

LEAVE A REPLY