15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://ofden.com 300

Overtollige Botten Van De Menselijke Voet – Een Typische Manier Van Doen

Overtollige Botten Van De Menselijke Voet - Een Typische Manier Van Doen

Extra voetbotten?

De realiteit is dat veel mensen extra botten in hun voeten hebben. Meestal zou je in geen geval erkennen dat ze deze extra botten ervaren bestaande uit hun ft. Meestal verkleind dan een amandel en zeer goed verborgen voor de diepte van de voet, worden deze kleine botten geïdentificeerd als accessoire gehoorbeentjes (terwijl de uitdrukking sesamoid soms verwarrend wordt gebruikt). Deze verdere botten moeten echt niet worden verward met gewone bescheiden sesamoidbotten die iedereen onder het grote teengewricht heeft. Accentieve gehoorbeentjes hebben de neiging om bolvormig of eivormig te zijn en kunnen worden gevonden onder de teengewrichten, samen de randen en achterkant van de voet, en ook over de enkel. Sommige individuen hebben er maar één, terwijl sommige zich in beide voeten kunnen bevinden. Je zult ongeveer een dozijn gebieden ontdekken waardoor ze kunnen lijken. Verbetering van de gehoorbeentjes gebeurt om verschillende goede redenen, bij geen van de meeste vormen van kanker. Over het algemeen zijn deze botten verborgen en kunnen ze geen tekenen veroorzaken. Soms zijn deze botten meestal een aanvoer van pijn, afhankelijk van hun gebied. Als het bot bijvoorbeeld minder dan een teengewricht zit, kan de extra prominentie die het creëert resulteren in een verontrustende maïs of pijnlijke plek om op te bouwen. Wanneer het zich op of in de voet naast een pees bevindt, kan het bestaan ​​met het bot uiteindelijk de pees irriteren en ontstekingen ontwikkelen. Dit kan met name het geval zijn wanneer het bot in de pees zit, zoals gewoonlijk het geval is.

De meest voorkomende soorten gehoorbeentjes die pijn veroorzaken, worden respectievelijk aan de binnen- en buitenrand van uw voet gevonden. Het bot aan de binnenkant wordt een os tibiale externum genoemd, terwijl het bot dat onbedekt is op de huid in de voet een os peroneum wordt genoemd. Vaak verborgen onder of gewoon in de substantie van uw pezen die ze omsluiten, kunnen ze waarschijnlijk worden omschreven als een voorraad peesontstekingen, omdat ongemak in de nabijgelegen pees veel voorkomt. de enorme teen. Bekend als een os interphalangeus, bevindt dit bot zich onder de ‘knokkel’ van de belangrijke teenverbinding aan de onderkant van je teen. Het activeert vaak een callus om op deze locatie te soort, en kan soms pijnlijk zijn. Bij diabetici kan dit ook een wond op dezelfde plek veroorzaken. Een analoog toegevoegd bot kan worden gevonden onder een van de andere tenen, terwijl deze meestal compacter zijn in tegenstelling tot een bepaalde onder de grote teen.

Nog een accent-ossicle wordt gevonden dat de enkel bestuurt. Dit kleinere bot, dat os os trigonum wordt genoemd, kan meestal worden aangezien voor de fractuur op röntgenstralen. Soms kan het bot een pees irriteren die geleidend en dwars over de enkel is, en beweging met de enkel kan dit bot raken en verdere pijn veroorzaken.

Procedure voor accent-gehoorbeentjes is vrij eenvoudig. Als er geen ongemak wordt gevoeld, is therapie niet vereist. Alleen het bot alleen laten is misschien voldoende. Deze botten resulteren meestal nooit in uitdagingen en het lichaam voelt zich enigszins op hun gemak. Desalniettemin, als pijn of peesontsteking zich vroeg of laat ontwikkelt, kunnen basismaatregelen om de ontsteking te verminderen, zoals ijsvorming, ontstekingsremmende middelen en voetassistentie met een kortstondige brace. Wanneer deze botten populair zijn onder de poriën en de huid, is de verzorging van eventuele maïs of eelt nuttig. Deze behandeling kan vulling of bredere schoenen bevatten. Wanneer zweren opbouwen vanwege hevige kracht, zijn poriën en huidverzorging en afweer belangrijk om veel ernstiger problemen, waaronder een infectie, te voorkomen. Er is een mate waarin medische procedures mogelijk nodig zijn om het extra bot te extraheren. Ernstig ongemak of spanningszweren zijn een geweldige indicator voor chirurgische extractie van accent-gehoorbeentjes, evenals peesontstekingen die niet genezen met niet-chirurgische ingrepen. Wanneer pezen worden geassocieerd, moet de pees mogelijk ook worden hersteld en helpen bij het herstel, omdat een incisie in het lichaam met de pees nodig is om het bot te ‘omhullen’. De eliminatie van het accent-ossicula elimineert normaal alle pijn en er vindt geen ontwikkeling van uw bot plaats.

Zoals men kan zien, zijn er in de menselijke voet accessoire-ossicles aanwezig, en meestal zijn deze slechts nieuwsgierigheid naar een röntgenfilm. Wanneer pijn optreedt, kunnen ze heel gemakkelijk worden verwijderd als padding of een aanpassing in sneakers de tekenen en symptomen niet zou verminderen. Ze zijn echt niet kwaadaardig en veranderen ook niet de manier waarop iemand loopt als er geen pijn bestaat.

Share:
Category:Voetverzorging
PREVIOUS POST
Hoe Kunt U De Ideale Schoen Kiezen Voor Plantaire Fasciitis?
NEXT POST
Waarom De Beste Pasvorm Van Essentieel Belang Is

0 Comment

LEAVE A REPLY